Annons
AnnonsPre shopping at H&M x Balmain i Skyddsrummet


Balmain, H&M x Balmain, Shopping event, ModinÅkerlind, Chic, Susanne Histrup,

Ursäkta suddigheten men imorse fick jag ta hjälp av en yrvaken tjej som var snäll nog och tog några foton i all hast innan skolan.

Jag hade i alla fall möjligheten att få delta i ett generöst men lite kaosartad ”pre shopping event” anordnat av ModinÅkerlind i Skyddsrummet på Söder Mälarstrand där H&M x Balmain hade en pop-up affär. Artister, super modebloggare som Kenza och Angelica Blick, chefredaktörer och kändisar trängdes och svettades för att få lägga vantarna på den hypade kollektionen som släpps online och i utvalda butiker imorgon. Det bjöds på lobsterrolls och skumpa och Titiyo spelade live. Väldigt trevlig och härligt. Stort tack! 

Den här kvajen som jag köpte verkligen osar Balmain med skräddade och välmarkerade axlar och tusentals stenar och pärlor – ett riktigt statement plagg. Den är ju too much men otroligt härlig ändå. Jag köpte även ett par byxor men de var för stora så de åker tillbaka.

Balmain, H&M x Balmain, Shopping event, ModinÅkerlind, Chic, Susanne Histrup,

Balmain, H&M x Balmain, Shopping event, ModinÅkerlind, Chic, Susanne Histrup,

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar