Annons
AnnonsPre view på Fashion och Stockholms auktionsverk


(null)

Min vän Fredrik Robertsson höll i FashionStockholms auktionsverk igår och han hade satt ihop alla outfits såååå snyggt och inspirerande. Han hade dessutom bjudit in många färgstarka och kul personer, så även minglet var tipptopp! Det fanns ovanligt mycket fina plagg och accessoarer och jag kommer (nog) buda på ett par saker som är riktiga kap och klassiker.

Jag var klädd i MSGM byxor och kavaj som jag fyndade i somras på 70% rea, Zara skor och Balenciaga clutch. Min son Tom är kvällens fotograf

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar