Annons
AnnonsPulled Pork från Texas Longhorn


DSC_0701

Jag gjorde inlagd rödlök som passar perfekt till pulled pork, chili, tacos och många fler rätter. Jag tycker att det höjer smakerna, när det söta möter det starka som möter det lite sura.

DSC_0700 DSC_0711

Barnen önskade pulled pork häromdagen men eftersom jag inte hade tid att låta maten stå på spisen hela dagen så löste jag det med Texas Longhorns färdiga pulled pork. Smakar precis som på deras restauranger men värms upp på 15 minuter. Ett förträffligt quick fix, fast food med andra ord 🙂 Jag serverade rätten med deras saftiga buns, mini tortillas, hemgjord inlagd rödlök, guacamole, nachochips, gräddfil, koriander, gurka och tomat.

DSC_0715 DSC_0713   DSC_0725 DSC_0741

Jag stekte mitt bröd snabbt i en räfflad panna och sedan la jag på alla smarriga ingredienser och toppade med färsk koriander och chili. Mums! Som att äta på restaurang fast i sitt eget hem. Två tummar upp!

DSC_0736

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar