Annons
AnnonsRalph Lauren och Project Playground


DSC_0463

Hann smita in på afternoon tea hos Ralph Lauren till förmån för Project Playground. 15% av det man handlade för gick till Sofia Hellqvists organisation Project Playground.

Föreningen Project Playground är en svensk ideell organisation som verkar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet genom en meningsfull fritid med fokus på individen. 

Av alla de saker som påverkar ett barns liv och framtid är vår uppgift att erbjuda en fristad där barn ges möjlighet att utveckla självkänsla, ambition och framtidstro. Varje individ är en del av ett område och varje område en del av ett samhälle. Vad barn och unga gör på fritiden är viktigt för oss själva, men också för samhället. En meningsfull fritid ger möjlighet att utvecklas som person i vardagen och som individer i världen.

Därför strävar vi efter att ge barn en plats där de kan få vara barn och utvecklas till trygga, kompetenta och välfungerande individer utifrån sina egna villkor”

 

 

 

 

DSC_0466 DSC_0468

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar