Annons
AnnonsRedo att kasta mig iväg till CHIC galan och Studio 54


DSC_2069

Så här såg jag alltså ut när jag åkte iväg till CHIC galan med Studio 54 tema på Berns igår. Givenchyklackarna jag fick i födelsepresent, Missoniklänning ( som jag gav mig själv när jag fyllde 35 år), fjäderväst från Club Monaco, Ocsar de la Renta örhängen och YSL clutch. Sminkat mig själv men fick håret gjort hos bästa Creativ Headz.

Mer om galan snart, ska bara göra frukost och skjutsa mina barn till skolan.

DSC_2066 DSC_2064 DSC_2062 DSC_2071   DSC_2054 DSC_2063       –

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar