Annons
AnnonsRösta på mig som årets Chicaste Fashionista


Chocktillstånd! Öppnade tidningen CHIC i måndags och helt ovetandes om att jag är nominerad till årets Chicaste Fashionista 2015. Vilken grej! Känner mig otroligt ärad och stolt över nomineringen, ett kvitto på att min stil som är lite modemodig, mönstermixad och färgglad går hem och att det viktiga är att man har kul med mode och vågar köra på sin egna stil.

Vill ni  Rösta på mig så skulle ingen bli gladare än jag 🙂 och jag behöver alla små röster jag kan få för motståndarna är fantastiska!

Stor kram Sus

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar