Annons
AnnonsSemmelwrap vs Wienersemlor


DSC_0756

Sist på bollen?! Troligtvis men i helgen smakade vi den omtalade semmelwrapen som VM-konditorn Mattias Ljungberg lanserat och alla i familjen gav den tummen upp men barnen gav faktiskt mina (eller Jennys) mini wienersemlor högre betyg. Ha ha…tack kids!

– Semmelwrap är en vanlig semla, samma vikt som en vanlig semla, säger Mattias Ljungberg i podcasten Prata Mat. Skillnaden är att degen kavlats ut jättetunt, och att den bakas väldigt ljust så den går att rullas ihop, och sedan spritsar vi grädde och mandelmassa i den.

Mattias Ljungbergs wrapsemla finns till försäljning på Tössebageriet, Karlavägen 77. Fettisdagen, den officiella dagen för semlor, infaller i år den 17 februari.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar