Annons
Annons#ShareOurArctic – fyra kortfilmer av Felix Herngren och Mark Brzezinski


DSC_0155Igår var jag inbjuden till Amerikanska Ambassadörens residens för att se fyra kortfilmer av Felix Herngren och Mark Brzezinski Share Our Arctic.

In the summer and fall of 2014, the United States Embassy in Sweden, the World Wildlife Fund, and Felix Herngren produced a series of short films. Our goal was to highlight how climate change is affecting the Arctic region and what we can do about it. 

Ni kan se filmerna här!

DSC_0163
Klädkoden var business attire och jag hade på mig skor från Semilla, klänningen är Moschino och väskan är Bottega Veneta. Jag hade tidigare på dagen varit hos Creative Headz och fönat håret dagen till ära.
DSC_0158

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar