Annons
AnnonsSköna söndag


20141116-184200.jpg

Stack iväg till gymmet för att springa 10 km imorse. Var ett år sedan jag sprang milen och kände mig lite taggad att göra det igen. Började starkt och snabbt men min förkylning gjorde att jag bara kunde andas med munnen. Efter 7,5 km kändes min tunga som sandpapper och jag kunde knappt svälja. Inte en droppe saliv producerades. Började nästan hyperventilera och när jag gjorde det blev jag yrslig så det blev ingen mil idag. 8 km. Inte en meter mer. Har dessutom eftersvettats hela dagen så idag blir det en ”insta” bild (@shistrup) för att bespara er min trötta nuna….haha

20141116-184212.jpg
Avslutade dagen med att köra disco bowling med min kvartett. Oroligt kul nu när alla barnen kan vara med och spela. Hoppas att er helg varit härlig!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar