Annons
AnnonsSlingor och klipp hos Nathalie på Creative Headz


Under lunchen idag åkte jag till Creative Headz Stockholm för klipp och sling hos Nathalie. Vi valde att ta en lite kallare färg för att undvika den ”gula” tonen som kommer ganska snabbt hos mig och så klippte vi upp luggen lite för att få mer fall. Självklart var det ännu finare fönat men snöslasket gjorde att det ”plattades” till lite, tyvärr. Jag är jättenöjd med resultatet och har redan bokat in en ny tid 🙂 Gör ni det också!

DSC_0068 DSC_0064 DSC_0072Idag har jag på mig GAP jeans, Filippa K skjorta, Missoni kofta, Hermès bälte och Chanel halsband.
DSC_0082

TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar