Annons
AnnonsSnapshots på två av mina senaste outfits


IMG_3184.JPG

Snapshots på två outfits som jag burit den senaste tiden men som jag inte hunnit att fotografera. Ledsen för det.

Jag gillar mina ASOS skor på första bilden mycket och det gjorde även följarna på IG då den nästan blivit en av mina mest gillade bilder. Lite otippat tycker jag nog men självklart kul. Jag heter @shistrup på instagram om ni vill följa mig där.

 

 

 

IMG_3349.JPG

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar