Annons
AnnonsSöndagens outfit kommer här


DSC_0949

Alltså, det är självaste modehuset Missoni som bjudit in mig på olika events under Milano Design Week som börjar imorgon. De har följt mig sedan en tid på min IG (bara det känns STORT) men kontaktade mig via email som de letat upp på min blogg och bjöd in mig på b l a en exklusiv lanserings cocktail, förturen att besöka en av butikerna som kommer ha nytt butikskoncept och besöka deras olika showrooms. Det var detta vi firade häromveckan. För mig, att få detta erkännandet av mitt favoritmärke, som dessutom är ett stort välkänt märke, där de tackar mig för mina passionerade Missoni kombinationer (outfits) känns så galet kul, spännande och ja, otroligt (stort) på alla sätt och vis. Jag och maken åker ner en snabbis för att njuta av Milano, Missoni, maten och varandra.

Så här såg jag ut i söndags. Läder t-shirt från Topshop, Mango skor, Balenciaga väska, Hermès armband och Joe Fresh brallor.

DSC_0954

TAGGAR
52 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar