Annons
AnnonsSöndagsutflykt till Långängens gård


DSC_0016

I söndags åkte vi hela familjen inklusive Sixten till Långängens gård och åt en jättegod lunch i solen och efteråt gick vi omkring en lång stund i skogen. Vi såg både huggorm och tre rådjur till barnens förtjusning och skräck.

DSC_0934

Maximilian i sin nya tröja från Lindex och jag noterade just att han matchat med kamouflagebyxor. Äpplet faller inte så långt från trädet…haha.. Tom, i sin coola hatt och busiga leende.

DSC_0977 DSC_0984 DSC_0988 DSC_0993 DSC_1025

Jag hade på mig slippers från Footlight i mjukaste kalvskinn och de är utan tvekan den skönaste och snyggaste sneakers modellen tycker jag. GAP jeans, J.Crew tröja, Chanel väska och halsband och Stella McCartney rock.

DSC_0972

Mathilda var helkittad i kläder från Lindex som hon valt själv och kombinerat ihop på egen hand. Jag ger mina barn stor frihet i hur de går klädda för jag är själv uppväxt så. För om de känner sig fina och coola så får de bära nästan det mesta bara de är rena och hela 😉

DSC_0003

Amanda (snart tonåring) gick självklart med musik i öronen under vår familjepromenad men för att vara delaktig så stoppade hon bara in ena hörluren så hon kunde höra vad vi sa. Teenagers! 

DSC_0978

Min otroligt välklädda man Johan bar en Missoni jacka och nya brillor från Ray-Ban som vi gett honom i påskpresent.

DSC_0014DSC_0018DSC_0985

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons


Annons

Laddar