Annons
AnnonsSt Tropez, tjejresa, vinprovning, shopping och mycket mycket mer


DSC_0573

Jag är just hemkommen från en magisk resa till Provance och St Tropez med en av mina bästa vänner Linda . Vi har blandat business med pleasure då Linda skriver ett reportage för Expressen och jag gör en reseguide för min blogg.  Jag har så mycket fina bilder, härliga tips både i form av bästa rosévinet, coolaste strandklubbarna, bästa lunchställena, barnvänligaste stränderna, godaste frukosten, ”hidden gems” och roligaste shoppingen! Jag kommer uppdatera bloggen  de närmaste dagarna så håll utkik, det här vill ni inte missa! Nu ska jag mysa med familjen som jag saknat innerligt!

I just came home from an amazing trip with my best friend Linda. We went to St Tropez and I will give you all my best tips regarding where to stay, coolest beach clubs, best rosé wine, hidden gems, best shopping and much much more. Stay tuned!

DSC_0576 DSC_0584

Första lunchen intog vi på Cabane Bambou och låt mig säga att de kan ha serverat vad som är de godaste fried calamari, jag någonsin ätit. Mer om det sen.

DSC_0654 DSC_0696 DSC_0722 DSC_0787 DSC_0930 DSC_1007 DSC_0642-1024x680

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar