Annons
AnnonsStarlight Platinum från G.A.MA


DSC_0753

Vet inte om ni tänkte på det men under mina dagar i St Tropez hade jag utsläppt hår ganska ofta och det kan jag tacka min Starlight Platinum från G.A.MA för. Jag kan ju inte föna mig själv ( är urusel) men däremot är det lätt att använda plattången tycker jag. De här är liten och smidig och värms upp snabbt så det är enkelt att bli chic på ett kick!

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar