Annons
AnnonsStellaween i Stella McCartney butiken


DSC_0386 Frida Fahrman och Stella Kids bjöd in till ett exklusivt Stellaween party i lördags. Bubbel, saft, cupcakes, ansiktsmålning, ballongfigurer och godiskiosk – ni förstår ju att barnen var i himmelriket! Stort tack för en fantastik förmiddag, Frida!

Frida Fahrman and Stella Kids invited us to a fab Stellaween! Champagne, lemonade, cupcakes, face painting and candy – kids were in heaven!! Thank you so much sweet Frida! DSC_0370 DSC_0378 DSC_0379 DSC_0380 DSC_0383 DSC_0384 DSC_0385

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar