Annons
AnnonsStort MEGA tack!


 

DSC_0940Stort MEGA TACK för den oerhört fina responsen från er gällande min outfit på ELLEgalan. Ni är så underbara att jag knappt finner ord! TACK!!

Jag blir så innerligt glad, riktigt rörd och varm i hjärtat över era kommentarer i bloggen och instagram (@shistrup), och fällde faktiskt en liten glädjetår för att ni är så omtänksamma, härliga och schysta! Ha en underbar helg!

KRAM SUS

Ps. Så här ser jag ut idag och bilden är tagen av min dotter – en riktig actionbild när jag springer in efter att vi fotat dagens outfit 😉 Bilderna kommer imorgonbitti.

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar