Annons
AnnonsStrandklubbarna ligger som ett pärlband på Pampelonne Beach


Strandklubbarna ligger som ett pärlband på standstrippen Pampelonne, Ramatuelle och vi hann att besöka några av dem under vår blixtvisit i Provence. Här kommer några tips!

DSC_0017

Ett av mina favoritställen, Cabane Bambou hittar ni under punkt 1 och det är ett mysigt litet ställe med gudomlig mat, bra service och väldigt barnvänligt.

DSC_0573 DSC_0600

Klassiska Le club 55, som ni hittar vid punk 3, är nästan ett ”must visit” tycker jag. Härlig stämning, god mat, gott eget rosévin men liiiite i dyraste laget. Speciellt under högsäsong. Men boho-chic när det är som bäst!

DSC_0638 DSC_0645 DSC_0707

Nikki Beach, som finns på flera ställen i världen bl a Miami, Marbella, Ibiza och i St Tropez ligger den här ”strandklubben” inte direkt vid havet utan här är det den stora poolen som är i fokus. Vill ni duscha i Champagne (vaskning) är detta the place to be!

DSC_0906 DSC_0909 DSC_0910

Nedanför Nikki Beach ligger Plage des Jumeaux, som är en av få klubbar som har öppet varje dag året runt. Urmysigt och med bra och stor meny.

DSC_0009

DSC_0005DSC_0915  DSC_0921

Nedanför Nikki Beach, Plage des Jumeaux, och Bagatelle Beach ligger Les Palmiers. Stället låg perfekt men servicen var lite seg trots att vi nästan var de enda gästerna där. Dyrt är bara förnamnet. Med all säkerhet ett fullknökat party ställe under sommaren men jag tror inte att vi återvänder dit. Men man ska aldrig säga aldrig….;)

DSC_0926    DSC_0021   DSC_0930

DSC_0931

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar