Annons
Annons#superRolemodel lunch hos Lindex


DSC_0318#SuperROLEmodel lunch hos Lindex med budskapet: ” It’s what you do that defines you”. Jag var inbjuden till Lindex på en intim lunch där de berättade om samarbetet mellan varumärket och supermodellerna Christy Turlington Burns, Liya Kebede och Toni Garran. Alla är välkända och etablerade supermodeller men de har även ett socialt engagemang i olika organisationer såsom Every mother counts, Liya Kebede Foundation och Plan International Beacause I am a Girl. Så för att stödja deras arbete kommer Lindex som en del i kampanjen att sälja t-shirts med texten #superrolemodel, där överskottet går till de tre olika organisationerna. Lindex har också ett kontinuerligt socialt engagemang med WaterAid Kampanjen drar igån den 18 mars, både i butik och online.
DSC_0323 DSC_0319 Det var en sittande lunch med placering. Jag hade äran att sitta mellan Ebba Kleberg von Sydow och Jessica Almenäs och andra spännande och inspirerande kvinnor som var där var bland annat Frida Fahrman, Martina Bonnier, Emilia de Poret, Emma Unckel, Sara Biderman, Joanna Fingal och allas vår Niklas Berglind. Den fantastiska maten kom från Broms Catering. STORT TACK Lindex!DSC_0326 De visade även upp en härlig vårkollektion som landar i butik samtidigt och det fanns så många guldkorn som får bli vårens och sommarens ”must haves”.DSC_0329 DSC_0330 DSC_0334

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar