Annons
AnnonsSvart måndag. IgenDSC_1018

Vilken slump! Det blev en helsvart måndagsoutfit den här veckan också, för förra veckan såg jag ju ut så här.

Jag är så ”omodern” att jag skriver ner alla familjens aktiviteter, möten, utflykter, tandläkarbesök, play dates mm i en familjekalender som hänger i köket. Nu är den slutsåld överallt så jag har ingen koll på vad som händer vilka dagar. Jag är ganska plan a head av mig men nu känner jag att jag börjar tappa kontrollen 😉 jag förväxlar barnens aktiviteter, i morse gick jag iväg på ett möte som tydligen är på onsdag osv. Måste verkligen hitta en inom de närmaste dagarna…..

Skor – Christian Louboutin, Läderleggings – Zara, Cashmere tröja – Okänt märke, Halsband – Chanel, Väska – HermèsDSC_1021

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar