Annons
AnnonsTack för de här åren som modebloggare på CHIC!


TACK för de här 3 åren! Efter 3 fantastiskt roliga och händelserika år som bloggare på CHIC är tiden mogen för mig att säga TACK för mig.

Jag är så enormt gladtaggad och entusiastisk  över att jag ska börja blogga på Damernas Värld så f r o m idag hittar ni mig HÄR. Jag tror verkligen att det är en bra matchning och jag ser fram emot mitt nya äventyr på Sveriges ledande modeplattform! Häng med!

Till alla er underbara läsare – utan er – ingen blogg! Ni är så grymma som alltid tar er tid att kommentera, trycka på ”gilla” och för att ni troget besöker bloggen dagligen. Jag hoppas att ni följer med mig på min nästa resa som jag ser fram emot att göra tillsammans med er.

DV, Modeblogg, Susanne Histrup, Damerna Värld, Header

Det har varit otroligt lärorikt och kul att få vara en del av CHIC och jag vill passa på att TACKA Charlotta, som hittade mig på IG och som vågade ta in en helt oerfaren (vad det gäller att blogga :)) och okänd fyrabarnsmamma som modebloggare. Jag är så tacksam för det och för den här tiden. TACK också till Anna för att du är en så grym AD och TACK Rosi för att du alltid funnits där när man undrat något eller behövt teknisk hjälp.  Jag vill önska ER all lycka till med era nya uppdrag och jobb.

Jag vill också önska Caroline och Csilla med team, varmt lycka till med det fortsatta arbetet med tidningen CHIC!

 

 

 

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar