Annons
AnnonsTävla om behandlingar och produkter!


tavling_ch_dec2014-3Den här tävlingen vill DU inte missa! Tävla om en lyxig eftermiddag hos de fantastiska frisörerna på Creative Headz med konsultation, bubbel och valfri behandling! Och dessutom får du ett exklusivt kit från Redken!

Skriv en motivering här i kommentarsfältet varför du önskar vinna och om du har Instagram följ gärna @creativeheadz_se och mig på @shistrup.

Jag drar en lycklig vinnare om 7 dagar!

GOOD LUCK!  

Salongerna ligger i Stockholm och vinnaren bestämmer tillsammans med Creative Headz vilken dag ni ska ses och göra behandlingarna och det gäller från januari.

 

TAGGAR
24 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar