Annons
AnnonsTennis med Pernfors, Larsson och Nyström och vinprovning med Jacob’s Creek


DSC_0920

  
Jag hade ju äran att bjuda in mina vänner för tennis och vinprovning i fredags. Vi spelade tennis under 2 timmar med Pernfors, Larsson och Nyström – tre av Sveriges främsta tennisspelare genom tiderna. Det var jättekul och lärorikt och det verkade som alla vi ”amatörer” blev sjukt taggade att fortsätta spela tennis.

DSC_0932

Sedan åkte vi till restaurang Papas, som ligger mitt i Båstad, för vinprovning och lunch. Vi välkomnades med ett kallt glas bubbel till allas stora glädje efter det hårda träningspasset.

DSC_0947

Löjrom till förrätt, kan inte bli godare och till den testade vi två vita viner från Jacob’s Creek som båda passade bra till.

DSC_0940 DSC_0942 DSC_0944 DSC_0951

Inne på tennisområdet hade H&M öppnat en pop-up butik med en limited edition tenniskläder för Skistar Swedish Open.

DSC_0952 DSC_0956 DSC_0953 DSC_0959

Jag och några av mina fina vänner. Lotta, Malin och Reena. TACK för att ni kom och gjorde dagen och kvällen till en av sommarens bästa.

DSC_0966

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar