Annons
Annons”The bags under my eyes are Chanel”


DSC_1950

Fick kapa huvudet på bilderna för jag såg bara föööör trött ut på dem. Jag kände mig (ganska) pigg och fräsch  igår men tydligen hade både modeveckan och Guldknappen satt sina (djupa) spår. I form av ringar under ögonen. Men vad är det man säger ”the bags under my eyes are Chanel”, eller?

Jag hade skor från Céline, GAP jeans, Filippa K skjorta och Missonikofta på mig. På kvällen firade vi min mamma som fyllde 71 år och vi gick till en urtrevlig bistro. Mer om den snart.

DSC_1953 DSC_1951 DSC_1956

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar