Annons
AnnonsTorsdagens outfit


DSC_0522 Missoni zigzagmönstrade byxor och Christian Louboutin leopard skor var torsdagens mix. Tröjan är från M&S och är i skönaste cashmere och rocken är en gammal goding från Zara. Plånboken är Louis Vuitton och armbandet är Hermès. Var på pressdag hos Ralph Lauren och invigning av Zanzlösa Zmycken i PK-huset. Mer om dessa tillställningar inom kort.

Thursday’s outfit is Missoni pants and leopard shoes from Christian Louboutin. Old jacket from Zara and cashmere sweater from M&S. My wallet is Louis Vuitton och bracelet is Hermès.DSC_0527
DSC_0537 DSC_0531 DSC_0529

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar