Annons
AnnonsTorsdagens outfit kommer här


DSC_1078Idag har jag varit på Historiska Museet för att se Shieldmaids  SS15 kollektion, sett The Case Factorys  magiska SS15 produkter i deras flagship store på Nybrogatan, avverkat en mil på lunchen i gymmet, fixat naglarn, hämtat barn, snart lämna barn på aktiviteter och förbereder middag. Jag har så många bilder från idag och gårdagens roliga event som jag hoppas hinna lägga upp i morgon.

Så här ser jag ut idag. Uterque boots, Frame denim jeans, High poncho, Hermès armband och väska. 
Its been busy days. I have my camera filled with pictures and hopefully I can download them and prepare posts tomorrow.  This is what I am wearing today.

 

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar