Annons
AnnonsTrasiga jeans och ”killer” klackar


(null)

Det här visste ni inte om mig men när jag jobbar hemma så har jag oftast klackar på mig. Inte alltid men nästan. Jag är påklädd, dels för kunna ta dagens outfit, men också för att jag jobbar bättre när jag är klädd. Så igår när jag skulle svara på frågor om trender och stil både till Modette.se och till CHIC #2 2015 så åkte 12 cm klackarna på och lite läppglans – redo att leverera!

Yesterday’s outfit – ripped jeans and killer heels!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar