Annons
AnnonsTusen tack för alla röster och all support


Tusen tusen tack för alla era röster, allt pepp och all support! Utan ER hade jag inte vunnit. Jag är otroligt glad och stolt över det här finfina priset – Årets CHICASTE Fashionista– kan knappt fatta att jag vann!

Charlotta var magisk på scen. Som alltid. Vilken kvinna – få som bjuder på sig själv som hon!

Jag firade kvällen med mina några av mina bästa vänner, PH, Stina, Malin och Lotta och min underbara man. Är så rörd och tacksam över att ha dem i mitt liv. De har stöttat och peppat mig ända sedan mitt första blogginlägg och alltid hejat på. Oavsett vad jag tar mig an. Därför var det extra härligt att fira kvällen med dem. Jag gör ju självklart samma för dem 🙂

      

  

Så än en gång, TUSEN tack för att ni finns och är så engagerade med era kommentarer och likes! Trevlig helg!

Puss Sus

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar