Annons
AnnonsUnderbara Göteborg!


Lindexautumnhitlist_Susanne Histrup_höstturne_Lindex_theflare  Susanne Histrup, Lindex Autumn Hitlist, Höstturnè, Frida Fahrman, Lindex, Avenyn, Event, Modeevent

Kön ringlade sig lång i tisdags när vi besökte Göteborg som visade sig från sin bästa sida. Strålande sol, cool butik på Avenyn och underbara läsare och besökare som shoppade för fullt och som även igår kom fram för att få tips och råd. Älskar’t!

29 sept 2015 (4)

Samarbete, Garderobsräddare, Brämhults, Lindex Autumn Hitlist, Susanne Histrup, Modeevent, Chic, Göteborg, Fashion 29 sept 2015 (79)

Susanne Histrup, Lindex, Göteborg, Modeevent, Lindex Autumn Hitlist, Föredrag, Mönstermix,Höstmode

Höjdpunkterna under de här dagarna har självklart varit att få träffa er fina läsare men också  att få hänga, jobba och umgås med branschens skönaste gäng: Frida, Nina och Mathilda. 

29 sept 2015 (67)

 

Jag var klädd i The flare, den utsvängda byxan, som är en av höstens starkaste siluetter och som är en av mina favoriter från kollektionen. Matchade med finstickad tröja och Valentino skor.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar