Annons
AnnonsUsed -A- Porter – en marknadsplats för försäljning av second hand och vintage


Skärmavbild 2015-03-02 kl. 08.36.01Idag lanseras Used – A -Porter,  som är en marknadsplats för försäljning av vintage och second hand varumärkeskläder & accessoarer för dam, herr och barn. På Used-A-Porter kan privatpersoner, bloggare, småföretagare och modemärken marknadsföra och sälja sina produkter. Used-A-Porters idé bygger på tanken om återvinning och återanvändning inom kläder och textil. För den som önskar erbjuder vi möjlighet att skänka betalningen för sålda produkter till välgörenhet.

Jag har  valt att sälja en del av mina kläder på Used – A -Porter  och intäkterna från min försäljning går oavkortat till välgörenhetsorganisationen Plan Sverige. Så in och fynda fina märkeskläder och eftersom pengarna går till välgörenhet gör ni en god gärning. Win- win!

 

 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar