Annons
AnnonsUtflykt till Fjäderholmarna


DSC_1257 DSC_1267

Ett utflyktstips om du befinner dig i Stockholm är att åka ut till Fjäderholmarna, vilket är Stockholms närmaste skärgårdsö. Vi tog båten dit från landet och åt lunch på Fjäderholmarnas krog och det kan jag rekommendera. Maten är grym men service är tyvärr lite långsam.

If you ever in Stockholm, take a boat to Fjäderholmarna. The closest island from the city, only 25 minutes away. Have lunch at Fjäderholmarnas krog.

DSC_1264  DSC_1275 DSC_1289

DSC_1287

Jag var klädd i shorts och tröja från J.Crew, New Balance skor från ASOS, Balenciaga väska, Hermès armband och YSL brillor.

I wore shorts and a tippi sweater from J.Crew, New Balance sneakers from ASOS, Balenciaga bag, Hermès bracelet and YSL shades. 

DSC_1283 DSC_1293 DSC_1308 DSC_1321

En annan pärla är Oaxen krog och slip, där ni kan njuta av nordisk bistromat när ni besöker storstaden.

DSC_1317 DSC_1318

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar