Annons
AnnonsUtflykt till Långängens gård


Långängens gård, Lidingö, Gulasch, Köttbullar med mos, Familjeutflykt, Chic, Susanne Histrup

Ett av mina favoritställen på Lidingö är Långängens gård som vi brukar åka till på helgerna hela familjen inklusive Sixten. Mysigt att äta lunch eller bara ta en fika. Jag åt en gulasch soppa som var super god och resten av familjen tog kalvköttbullar med hemmagjord mos som fick tummen upp!

Långängens gård, Lidingö, Gulasch, Köttbullar med mos, Familjeutflykt, Chic, Susanne Histrup Långängens gård, Lidingö, Gulasch, Köttbullar med mos, Familjeutflykt, Chic, Susanne Histrup DSC_036Långängens gård, Lidingö, Gulasch, Köttbullar med mos, Familjeutflykt, Chic, Susanne Histrup

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar