Annons
AnnonsVackra underkläder, bubbel, fantastiskt sällskap och en trerätters middag!


DSC_0881I torsdags hade jag förmånen att få hänga i Lindex showroom med ett gäng fantastiska tjejer för att titta på vårens underkläder, dricka bubbel, skratta och prova olika bh:ar. En helkväll med andra ord!
DSC_0883 DSC_0888 DSC_0886 Därefter gick vi till Nosh & Chow och åt en trerätters middag som var heeeelt galet god. Löjrom till förrätt, röding till huvudrätt och vaniljglass med hjortron till efterrätt. Godaste jag ätit på länge!DSC_0896 DSC_0895 DSC_0901Att umgås med duktiga, ambitiösa, drivna och roliga tjejer är verkligen så trevligt, berikande och befriande. Vi verkar i samma ”bransch” men i stället för att se varandra som ”hot” eller konkurrenter, så peppar vi varandra, ger varandra diverse tips, pratar om livet, och önskar varandra all framgång. Så tack Frida, Nina, Caroline, Joanna, Michaela, Mathilda, Filippa och Henriette  för en fin kväll!
DSC_0903 DSC_0892

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar