Annons
AnnonsVår utsikt från Atlantis i Dubai


Atlantis, Dubai, Vattenpark, Vattenlek, The Palm, Semester,

Just nu befinner vi oss på Atlantis i Dubai ett par dagar innan vi åker vidare. Barnen fullkomligt älskar hotellet och jag förstår dem, det är tipp topp. Vi landade sent i tisdags och igår började vi dagen en maffiga frukosten. På buffén finns allt. Jag menar ALLT. Mätta och belåtna rullade vi ut till vattenlandet som även det är storslaget.

Atlantis, Dubai, Vattenpark, Vattenlek, The Palm, Semester,

Vi parkerade oss på Splash land som är till för de yngsta och sedan sprang de äldre barnen runt med sina kusiner som bor här i Dubai och åkte nästan allt.

Atlantis, Dubai, Vattenpark, Vattenlek, The Palm, Semester,

Atlantis, Dubai, Vattenpark, Vattenlek, The Palm, Semester, Atlantis, Dubai, Vattenpark, Vattenlek, The Palm, Semester, DSC_0054

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar