Annons
AnnonsVass PR och Morris Stockholm


DSC_0914

I veckan hann jag med två pressvisningar på tisdagskvällen. Jag börjde hos Vass PR som kan ha ett av Stockholms bästa utsikter från sitt showroom. Sjukt fin. Vass PR är specialiserade på skönhet och de visade bland annat upp nyheter från ACO, Sweed, No 7,  och doftljus från Voluspa.

DSC_0918 DSC_0951 DSC_0920 DSC_0945 DSC_0927

Därefter tog jag bilen till Hotel Diplomat för att se Morris nya damkollektion med namnet ”Lady in Love”.  Jättefina och välskräddade plagg – klassiskt med en twist. Två tummar upp! Älskade den här kavajen som kändes väldigt ”Chanelig”. Snyggt att bryta av med ett par jeans.

DSC_0930 DSC_0935

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar