Annons
AnnonsVernissage av Herb Ritts på Fotografiska och middag på Sannas


bild 3 Igår gick jag och min man på vernissage på Fotografiska för att se den enastående utställningen av Herb Ritts – In full light! Bor ni i Stockholm får ni inte missa den här utställningen! Tack Modin Åkerlind för en förträfflig tillställning!

Yesterday me and my husband went to the opening of Herb Ritts at Fotografiska. It was an amazing show that I strongly recommend that you go and see if you live in Stockholm.

DSC_1101Jag hade på mig topp och byxa från KappAhls kollektion Wear it like a Star. Gillar att det ser ut som en jumpsuit men att man även kan bära plaggen separat. Skorna är Prada och clutchen är YSL.

Yesterday I wore top and pants by KappAhl. And I like that it looks like a jumpsuit. Shoes are Prada and the clutch is YSL.
DSC_1103 DSC_1114
Efteråt gick vi till Sannas och jag åt en faaaantastisk Linguine Vongole och min man tog en marulks risotto som var magisk. Rekommenderar Sannas varmt!
bild 4

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar