Annons
AnnonsVi besökte Saint Paul de Vence


DSC_2937

En mysig by som är värt ett besök är Saint Paul de Vence. Här gömde sig många kända konstnärer undan den nazistiska ockupationen av norra Frankrike inklusive Paris. Konstnärsstilarna betraktades av nazisterna som urartad konst ex Marc Chagall. Konstmuseet Fondation Maeght ligger drygt 500 meter nordväst om byns centrum och är verkligen värt ett besök. Idag är byn full av konstgallerier, caféer, restauranger och tingeltangel.

DSC_2950 DSC_2947  DSC_2954

DSC_2964

Efter att vi promenerat runt en stund så hittade vi ett litet mysigt ställe där vi tog en liten ”förmiddagsnibble” – otroligt gott och välbehövt.

DSC_2960 DSC_2958 DSC_2956

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar