Annons
AnnonsVichy Idéalia Skin Sleep – nattlig återhämtning av hudkvaliteten


Med fyra barn, man, jobb, hund och blogg så är det viktigt med rutiner för att vi ska få vardagen att gå ihop. Lika viktigt är det att ha bra morgon och kvällsrutiner när det kommer till ens hudvård. Jag är noga med att rengöra och tvätta ansiktet både morgon och kväll och med åldern är det ju också viktigt att använda rätt produkter för sin hud.

Jag testar nu Vichy idéalia Skin sleep  som är en återhämtande nattkräm i gelform som stärker och förbättrar hudens kvalitet under natten även vid bristande sömn.

Hur bra är inte det? Trots lite sömn så vaknar man med en lyster och vem kan tacka nej till det?

Passar alla kvinnor oavsett ålder, hudtyp och hudton och finns att köpa online och på de flesta apotek. En mycket prisvärd produkt om ni frågar mig.

Inlägget är i samarbete med VICHY Laboratories

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar