Annons
AnnonsVida byxor från River Island – not my thing


DSC_1200

Jag använder sällan vida byxor för jag tycker helt enkelt inte att jag passar i det. Men när jag såg de här mönstrade byxorna på rea för 179 kr på River Island så tog kärleken för mönster helt över och det här med passform glömdes bort. Totalt. Häromdagen hade jag byxorna på mig och de är absolut supercoola när man går och de fladdrar lite läckert runt benen men står jag stilla så ser benen ut som timmerstockar och rumpan som en ladugårdsvägg….En smaksak så klart.

I am not that into wide pants because they don’t fit my body. I can’t pull them off with my 1.68 cm but the other day I saw these colorful pants from River Island on sale and I totally forgot about fit. I love the pattern and the colors even if they don’t suit me….

DSC_1212

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar