Annons
AnnonsVilken helg! EPIC!


DSC_0421 DSC_0422

EPIC! Alltså i helgen var vi och firade några underbara vänner som båda fyllt/fyller 40 år. Eftersom det var en privat tillställning så kommer jag inte skriva vart/när/hur/ eller nämna mina vänner vid namn eftersom jag inte vet om de vill figurera i bloggen. Men det jag kan säga är att den här helgen var den mest generösa ( borde stått i versaler), kärleksfulla, roliga, galna, magiska, underbara, och dansanta helg jag tror att jag upplevt. Träffade nya människor som var helt ljuvliga, öppna, glada och där (nästan) alla bjussade på sig själva i dagarna tre. Så otroligt tacksam över att jag och min man fått uppleva den här minnesvärda helgen!

IMG_9998IMG_0018IMG_0025

Jag bar klänning från COS, klackar från Tod’s, väska från Rebecca Minkoff, glasögonen ( för tidig morsdags present) är Ray-ban och örhängena är köpta i Venedig.

DSC_0426

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar