Annons
AnnonsVintage Pucci och morgonkaffe vid poolen


DSC_0861

Yrvaken. Första morgonen i Thailand drog jag på mig min vintage Pucci klänning och njöt av nybryggt kaffe vid poolen så som jag brukar göra när jag är på semester!

DSC_0870 DSC_0878  DSC_0885

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar