Annons
AnnonsVIP event på Bukowskis – Define fashion


DSC_2504

Jag hade den stora äran att få vara värdinna och bjuda in till ett event på Bukowskis. Dagen innan deras VIP hade jag alltså en VIP VIP på visningen Define Fashion. Det var ett mindre event som skulle kännas personligt, hjärtligt och kul. Jag fick höra att bjuder man in 400 st kommer det max 40 st (!). Herregud, tänkte jag, hur ska jag få ihop ett bra gäng så att det känns som mycket folk men det ändå har den lyxiga och ”vipiga” känslan om svarsfrekvensen är 10%. Jag bjöd in runt 400 och tyvärr verkar det som att ca 150 personer aldrig fick inbjudan utan den hamnade i spam eller liknande. Så därför, mina vänner och bekanta, många av er var självklart med på listan om ni nu undrar varför jag inte bjöd in er.

Hursomhelst, så trots att många inte fick den var det runt 100 som tackade ja. Lyckan (och lättnaden) visste inga gränser 😉 haha… Och kvällen blev såååå lyckad, kommer berätta mer i nästa inlägg men så här såg jag ut i alla fall.

Håret är fönat hos Creative Headz och fransarna fixade hos bästa Cecilia på Salong Min Syster & Jag.

DSC_2505  DSC_2507

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar