Annons
Annons



Wienerschnitzel med potatis, citron och kapris


DSC_0880

Jag lagade alltså Wienerschnitzel i lördags och de blev verkligen goda. När jag köpte köttet (kalvinnanlår) så bad jag att de skulle banka ut bitar så att de nästan blir tunna som lövbiffar. Jag doppar ner köttet i ett uppvispat ägg, sedan ner i mjöl och panko blandningen. Salt och vitpeppar. Steker dem därefter i rikligt med smör. Serverade rätten med citron, salvia, kapris och nypotatis samt bea som barnen hade önskat som tillbehör.

On saturaday I made wienerschnitzel with lemon, sage, and potatoes. So yummy!

DSC_0892 DSC_0891 DSC_0897

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar