Annons
AnnonsWith love from me to you!


(null)

Love bombing så här en fredagsmorgon, från mig till er! Jag läste just på Charlottas blogg feedbacken från er läsare för CHIC #1 2015 och jag blev så otroligt glad över den fina responsen från er läsare gällande mitt Londonreportage. Fantastiskt kul att ni uppskattade det och jag ser fram emot att göra fler inspirerande reportage!

Kommer göra minireportage i bloggen: Mitt Miami, Mitt Stockholm, Mitt Chamonix osv och hoppas att ni kommer gilla det.

Ha en skön helg!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar