Annons
AnnonsYoutube 10 år på Nordiska Museet


   

Jag och min fina vän Lotta åkte in en snabbis till Nordiska Museet för att fira Youtube 10 år. Uppträden, Djs, unga människor och popcorn 🙂 – härligt att umgås med en kär vän mitt i veckan även om vi gjorde en sk blixtvisit.

Jag hade på mig Valentino skor, Lindex brallor, Chanel väska och By Malene Birger topp. 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar