Annons
AnnonsZanzlöza Zmycken öppnar flagship store i PK-huset


DSC_0554 Mellan lämningar och hämtningar i torsdags hann jag smita in och gratulera Sophia Bergendahl till öppnandet av Zanzlösa Zmyckens första Flagship store i PK-Huset. När jag var ung och bodde i Lund och åkte upp och besökte Stockholm, var mitt första och viktigaste stopp Zanzlösa Zmycken som på den tiden låg i gamla stan. Det var en destination store för mig. Jag lämnade aldrig huvudstaden utan ett stopp där och har nästan alla ringarna kvar från den tiden.

DSC_0551 DSC_0549 DSC_0546De bjöd på underbara bakverk, snittar och bubbel och fina öppningserbjudande dagen till ära.
DSC_0543 DSC_0547 DSC_0541 DSC_0539 DSC_0538 Stort tack Zanzlöza Zmycken, Sophia och Presskontakterna för en härlig kväll och ett lyckat event. Stort lycka till med butiken!DSC_0553 DSC_0557

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM SUSANNE

Susanne Histrup är en fyrabarnsmamma, civilekonom och egenföretagare som älskar mode, matlagning, resor och inredning. Hon är en äkta karriärista med personlig stil som mixar exklusiva märkesköp med budgetfynd, klassiskt med trendigt och som låter sin passion for fashion ta plats i hennes hektiska liv. Susannes motto är “hellre överklädd än underklädd” och hon har en faiblesse för djärva färgkombinationer och kreativa mönstermixar. Häng med på en svindlande resa med massor av inspiration till mer vardagsglamour!

susanne.histrup@babyjams.seARKIVAnnons
Annons

Laddar